LES COSES SEMPRE ES PODEN FER D'UNA ALTRA MANERA. JA TROBARÉ LA FORMA



diumenge, 24 de març del 2013

CICLISME DE CAP DE SETMANA


Aquesta tarda m'ha vingut de gust de sortir a pedalar. Havien caigut quatre gotes i estava una mica emboirat però... que caram! Pel temps que som, feia força bo. He revisat el nivell dels pneumàtics i he despenjat la bicicleta, disposat a estrenar la temporada de ciclisme de tarda de diumenge. 

Tot just arribat a Can Vila, ha passat el que era previsible: s'ha posat a ploure. El més lògic i assenyat hauria estat girar cua i tornar a casa pel mateix camí però una mena d'amor propi m'ho ha impedit. S'ha posat a ploure amb més intensitat.

Jo que sí, enfilo el camí que va a La Paloma i esprinto la pujada fins a Torrecabota. Descartada la retirada, és el camí més curt per tornar a casa. Trona. Pedalo tan de pressa com puc, estic batent tots els meus rècords. La pluja ha afluixat una mica o potser els arbres l'aturen; no dura gaire. Aquesta pista és més llarga del que recordava. Torna a tronar. Encara no hi he arribat. Em cordo fins al coll. Unes quantes pedalades més i ja hi seré. Se'm fica el fred a les orelles; me les tapo amb el Buff. Finalment, la carretera. A partir d'aquí tot és baixada; si no salto pel dret o rellisco per l'asfalt, aviat seré a casa. 

Uf! He arribat a temps... per veure la calamarsada des de la finestra estant.



4 comentaris:

  1. Ves alerta, biker, es comença així i s'acaba trencant-te la crisma a la Senglanada de Calders.

    ResponElimina
  2. MIra-t'ho tu mateix a:
    http://blogcaldersbike.blogspot.com.es/p/senglanada-2013.html

    ResponElimina
  3. A l'hivern només faig bici indoor. De fet, si puc anar a esquiar, també podria sortir a pedalar però la veritat és que no ho he fet mai. Surto quan comença a fer bo.

    ...hm! potser m'hauria de comprar un culot llarg.

    ResponElimina